Affärsutveckling

Vi hjälper dig att förbättra och effektivisera företags affären.


Vår målsättning är att bidra till en effektiv och lönsam affärsutveckling för våra kunder.


Vi på Sibella konsulter är seniora rådgivare specialiserade på affärsutveckling inom cirkulär ekonomi. Vi hjälper företag med en rad olika tjänster för att stödja deras hållbarhetsmål. Vårt arbete inkluderar implementering av molnbaserade affärssystem, utformning av hållbarhetsplaner samt hantering av aktieboken. Låt oss hjälpa dig att ta ditt företag till nästa nivå och bli en del av den cirkulära ekonomin.


Vi är experter på att skapa ordning och reda i viktiga administrativa områden, affärsrutiner, driva administrativa projekt,  implementera en effektiv säljadministration och skapa en framgångsrik affärsplan.

Vår affärsutvecklingsexpertis inom ekonomi riktar sig till företag som vill maximera sin tillväxt och lönsamhet. Vi arbetar nära våra kunder för att förstå deras specifika behov och erbjuda skräddarsydda lösningar. Med vår djupa kunskap inom ekonomi och vår erfarenhet av affärsutveckling kan vi hjälpa ditt företag att nå sina mål och ta din verksamhet till nästa nivå.


Låt oss veta vad du behöver hjälp med, så tar vi hand om det åt dig.Nöjda företagskunder som valt Sibella konsulter.

Sibella konsulter har hjälpt oss att strukturera upp dokument och handlingar så att de är lättåtkomliga för oss. Vi har tagit hjälp av Sibella konsulter när vi haft hög arbetsbelastning för att hinna med det som behöver göras. Jag kan starkt rekommendera andra bolag att göra det samma.


- Lars Månsson, VD Tupac AB

   Norrköping

Sibel är driven, noggrann, rak och extremt bred i sitt kunnande. Hon är bra på att strukturera upp företag och allt som har med hur man jobbar smartare och effektivare. Jag är mycket nöjd med det jobb hon har gjort i olika företag som jag är aktiv i.


- Magnus Andersson, Delägare i

   Westréns Glasmästeri AB

   Select Telecom AB

   Easy Coffe Sverige AB

   Tektonik Nordic AB

   Söderbärke Boberg Fastighetsförvaltning AB

unsplash